Hedelmäinen kalkkunafilee

  • Tuija / Artikkeli päivitetty 24.3.2019

Lukijoiden arvosana tälle reseptille:
340 kcal/annos 4 annosta

1-2 rkl öljyä
450 g kalkkunafileetä (valmiiksi marinoitua)
1 iso sipuli
1 tölkki ananaskuutioita
6 kuivattua luumua
1-2 dl vettä

Kuumenna puolet öljystä isossa teflonpannussa. Ruskista kalkkunafileet kevyesti ja nosta uunivuokaan. Aseta fileet vuoan reunoille ja jätä keskelle tila hedelmähöystölle.

Pilko sipuli pieneksi. Lisää hiukan öljyä pannulle ja kuullota sipulit. Lisää huuhdellut, paloitellut luumut ja ananaskuutiot joukkoon. Lisää lopuksi vettä. Kaada seos uunivuokaan.

Kypsenää uunissa 175 asteessa n. 50 minuuttia. voit myös hauduttaa ruoan liedellä kypsäksi kannellisessa teflonpannussa.

Tarjoile keitetyn riisin ja karpalohillon kera.

Mitä mieltä olet? Anna oma arviosi tai kirjoita alle kommentti:

Kirjoita kommentti