Kalaa kiinalaisittain

  • Tuija / Artikkeli päivitetty 24.3.2019

Lukijoiden arvosana tälle reseptille:
195 kcal/annos 4 annosta

250g merikrottia tai muuta vähärasvaista vaaleaa kalaa
1 rkl vehnäjauhoja
1/2 tl suolaa
2 tl öljuö
1 kevätsipuli
1 valkosipulinkynsi
1 cm:n pala tuoretta inkivääriä
1/2 punaista paprikaa
2 dl kanalientä
1 rkl tomaattisosetta
1/2 rkl chilikastiketta
3 dl nuudeleita (rasvaa max 2%)
vettä, suolaa

Kierittele kalapalat suolalla maustetuissa vehnäjauhoissa. Kuumenna öljy pinnoitetussa paistinpannussa. Paista kalapaloja 2-3 minuuttia molemmilta puolilta. Ota kalat pois pannusta.
Hienonna kevätsipuli. Kuori ja hienonna valkosipulinkynsi sekä inkivääri. Leikkaa paprika aivan ohuiksi suikaleiksi. Pane vihannekset pannuun ja kuullota niitä 2-3 minuuttia koko ajan sekoittaen. Sekoita keskenään kanaliemi, tomaattisose ja chilikastike, Kaada seos pannuun vihannesten joukkoon, kuumenna kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia. Kypsennä sillä aikaa nuudeli pakkausen ohjeen mukaan suolalla maustetussa vedessä ja valuta. Lisää kalapalat pannuun ja kuumenna niitä pari minuuttia. Tarjoa nuudelien kanssa.

Mitä mieltä olet? Anna oma arviosi tai kirjoita alle kommentti:

Kirjoita kommentti