Kalkkunaspagetti

  • Tuija / Artikkeli päivitetty 24.3.2019

Lukijoiden arvosana tälle reseptille:
280 kcal/annos 4 annosta

1 suuri sipuli
1 valkosipulinkynsi
1 suuri porkkana
1 lehtisellerinvarsi
150 g herkkusieniä
250 g kalkkunanpaistijauhelihaa
1 tl suolaa
1/4 tl jauhettua mustapippuria
400 g säilöttyä tomaattimurskaa
1 tl kuivattua yrttiseosta
3 dl täysjyväspagettia
vettä, suolaa
2 1/2 rkl (20 g) juustoraastetta (rasvaa 10-20%)

Kuori ja hienonna sipuli ja murskaa valkosipulinkynsi, Kuori ja raasta porkkana. Kuutioi lehtisellerinvarsi ja viipaloi herkkusienet. Pane jauhettu kalkkunanliha pinnoitettuun pannuun tai kattilaan ja ruskista se omassa rasvassaan. Mausta suolalla ja mustapippurilla. Lisää sipuli ja valkosipuli hetkeksi lihan joukkoon kuullottumaan. Lisää pannuun loput vihannekset, tomaattimurska sekä yrttiseos ja hauduta kastiketta miedolla lämmöllä noin 20 minuuttia. Keitä sillä aikaa pasta suolalla vaustetussa vedessä pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta se ja sekoita kastikkeen joukkoon. Ripottele pinnalle juustoraastetta ennen tarjoilua.

Mitä mieltä olet? Anna oma arviosi tai kirjoita alle kommentti:

Kirjoita kommentti